perjantai 31. toukokuuta 2013

Pitkästä aikaa.

Blogi on jäänyt "hivenen" toissijaiseksi asiaksi työkiireitten ja perhe-elämän rinnalla. Ei vaan millään ehdi runoilemaan. Ei ehdi edes kotiinsa menemään! Hirveän mittaisia työviikkoja on tullut ruuvattua viimeiset kolme viikkoa. Nytkin jäin työmaakaupunkiin yöksi, että saan nukkua edes yhdet kunnon unet tällä viikolla; kotona en saa taaperolta nukuttua taatusti ja koko viikko on tullut vedettyä 5-6 tunnin unilla 12-14 tunnin työpäiviä näissä hellekeleissä. Voin kertoa, että ottaa veronsa.

Näinä viikkoina, jotka olen ollut enimmäkseen täällä en ole yhtään miettinyt syömisiäni. Saa nähdä mitä se vaaka taas sanookaan, kun kotiin hiivin huomenissa. Tiistai-aamun lukema oli 90,2 eli ei olisi enää pitkäkään matka kahdeksikolla alkaviin lukemiin. Jos huomenna vaaka puhuu puolestani, niin olen päässyt yhteen välietappiinkin taasen. Kaverin kanssa piti vajua 3kiloa ja risat kesäkuun 1. päivään mennessä. Ja haaste b, joka jo täyttyikin oli se, etten ole kiloklubissa viettämänäni aikana painanut alle 90,5 kiloa ja nyt painan! Hah! Mä onnistun tässä vielä kuulkaas koreasti! Ja se parihaastekkin meni tosi komeesti pitääpä koittaa muistaa päivittää se kun pääsen kotikirjanpidon ääreen.

Nyt vähän perjantaifiilistelyjä, pikkasen musaa ja pari lageria. Sitten unta kuulaan aamulla pitkän kaavan mukaan ja kotiin perheen pariin.

Hyvää juhlaa valmistuville ja ylpöille, muille railakasta ja aurinkoista viikonloppua!

1 kommentti: