keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kaikki tiet vievat Roomaan.

Minulla on nuoresta tytöstä asti ollut taipumusta etiäisten näkemiseen - välillä vahvemmin, välillä heikommin. Muutenkin "minusta tuntuu"-fiilikset pitävät tosi usein paikkansa ihan ihmeellisissäkin asioissa. Suvussamme on molemmilla puolin taipumuksia jonkinsortin "kykyihin", verenseisauttajasta unennäkijöihin, taikavarvun käyttäjistä etiäiskykyisiin.

Tämä voi olla nyt ihan huuhaa-hömppää monen mielestä, mutta itseä jo pikkaisen jännittää. Olen useassa yhteydessä maininnut raskausviikot 34 ja 36 ja sellaisilla viikoilla syntyvät ennenaikaiset lapset. En ole laskenut milloin mulle itselleni koettaa kyseiset viikot. Näin myös jokunen yö sitten unen joissa synnytin 2500g painavan lapsen ennenaikaisena, mutta viikot jäivät pimentoon enkä niitäkään sitten valveillaollessa tutkinut. Toissayönä yönä valvoessani pohdin liputuspäiviä tai muita tärkeitä päiviä (V syntyi Eurooppapäivänä). Lasketusta seuraava olisi Runebergin päivä 5.2. ja lasketusta ensimmäinen edeltävä -ei-liputus, mutta hohdokkaampi päivä- joka tuli mieleen oli Uuden vuoden päivä.

Hassu juttu, että tässä eilen ynnäillessäni asioita yhteen totesin ensin vau.fi:n mukaan painoarvion olevan raskausviikolla 36. n. 2500g. Sen jälkeen totesin, että 36+0 raskausviikko koittaa 1.1.2014. Pitäisköhän lähtee synnytyssairaalan suunnille ilotulitusta katselemaan? Jännityksellä odotan, että mitä tuolloin tapahtuu, en usko tämän tulleen tyhjästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti