sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Aamupalalla.

Päivän startti, jopa se tärkeimmäksi ateriaksi kutsuttu aamupala on pistänyt taas puhtia päivään ja vauhtia laihtumiseen. Oikeastaan tämän on saanut aikaan aamupalan vaihtaminen toisenlaiseen.

Kesällä ja syksyllä jaksoin aika uskollisesti veivata itselleni smoothien (ne on kyllä mulla puuroja, kun laitan niin vähän nestettä). Jossain välissä tympäännyin ja vaihdoin puuroon. Ja puurosta ruisleipään tai kananmuniin tai munaleipiin. Nyt on taas puraissut taas smoothiekärpänen ja jo parisen viikon jälkeen huomaan eron vatsan toiminnassa, aamupalan voimalla jaksamisessa ja laihtumisen jatkumisessa.

Perustan smoothieni avokadolle aina. Pääsääntöisesti vinttaan sinne sekaan banaanin, rasvatonta rahkaa, leseitä ja vadelma-persikkamehukeittoa. Eilen avokadon seuraksi pääsi purkillinen ananasta, pussinpohja hasselpähkinärouhetta ja pätkä porkkanaa. Myös mustikoiden, mansikoiden ja päärynän kanssa olen tehnyt tuttavuutta. Smoothie pitää sisällään koko aamupalan verran kaloreita kerralla ja melkoisen hyvässä muodossa. Samalla päivän kasvispylpyrä pamahtaa jo aika hyvälle alulle ja leseet tuovat kivasti kuitulisää.0

Olen myös koettanut muistaa vedenjuonnin. Olen kantanut mukanani pientä vesipulloa, pitänyt lasia hanan vieressä, ostanut kivennäisvettä... Maksimissaan kolme päivää pystyn juomisen muistamaan ja sitten lipsuu. Milläs tämän oppis?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti