maanantai 25. helmikuuta 2013

In the mood!

Tämänpäiväinen auringonpaiste sai minut taas ihan villiksi ja pakotti minut liikahtamaan. Tulinkin melko railakasta tahtia kyläreissulta kotiin ja hyppäsin ulkoiluvetimiin. Sauvat vain viuhuivat, kun painelin menemään ihan huikeaa yli 6,5 kilometrin tuntivauhtia. Tämän päivän säähän sopiva varustus näkyi olevan hihaton paita ja ohut softsell-pusakka, ja näissäkin tuli kuuma. Ompa nyt vaan hieno olotila, kun kävi vähän nykäisemässä.

Tämän viikon ohjelmaan aion sisällyttää liikuntaa mahdollisimman rutkasti ja syödä taas välillä kiloklubin oppien mukaisesti; innolla odotan, josko vaaka vilauttaisi näillä eväillä jotain alle 95. Siis ihan mahdoton draivi tuntuu olevan päällä ja jos viikosta on luvattu vielä kovin aurinkoinenkin, niin sehän on vain plussaa.

Onkohan tällä buumilla jotain tekemistä Mivi Total Plus - vitamiinivalmisteen kanssa? Aloin naukkailla sitä omatoimisesti epäiltyäni aikani kilpirauhasen vajaatoimintaa, arvojen kuitenkin ollessa vielä viitearvojen sisällä. On ihan huikean vilkas olo, vitamiinilla ja tyrosiinilla lienee osuutta asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti